Bestille service med Volvo Cars-appen*

Service på bilen kan bestilles via Volvo Cars-appen.1

Bestille service

Trykk på Vedlikehold i fanen Px-2037-VOC app icon Car.
Velg Bestille service.
Velg hvilket verksted du ønsker å bestille service hos.
Velg om du vil kjøpe tilleggstjenester2, for eksempel kontroll av klimaanlegget.
Angi dato og tid for service og om du ønsker lånebil3. Flere verksteder kan også tilby henting og levering av bilen som skal på service.
Skriv eventuelle kommentarer, og bekreft bestillingen.
Velg om du vil legge bestillingen i kalenderen.

Når service er bestilt, vises dette under Vedlikehold i fanen Px-2037-VOC app icon Car.

Klikk på bestillingen for å:
  • se detaljer om bestillingen
  • lagre bestillingen i kalenderen (med mulighet til å legge til påminnelse)
  • avbestille servicen
  • kontakte verksted via e-post eller telefon.

Meldinger om service i Volvo Cars-appen

Når det er tid for service av bilens vises dette i Volvo Cars-appen
  • med en melding i fanen Px-2037-VOC app icon Home.
  • og under Vedlikehold i fanen Px-2037-VOC app icon Car.

Mens en service pågår, vises tidspunktet da bilen forventes å være klar, i Volvo Cars-appen.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder enkelte markeder.
  3. 2 Hvilke tjenester som tilbys avhenger av verkstedet.
  4. 3 Gjelder visse verksteder.