Forbikobling av alkolås*

I tilfelle en nødsituasjon, eller hvis Alkolåsen er ute av funksjon, er det mulig å forbikoble Alkolåsen for å kunne kjøre bilen.

Om deaktivering av bestemte alkolåser, se tilhørende veiledning.

Aktivere forbikoblingsfunksjonen (Bypass)

Notat

All aktivering av forbikoblingsfunksjonen logges og lagres i et minne i alkolåsens kontrollenhet. Det er ikke mulig å angre en forbikobling.

Meldingen Blås inn i alkolås Omgåelse i stedet? kommer opp på skjermen:

• Hvis det står "Cancel/Yes" - velg forbikobling med ett trykk på høyre pilknapp på rattknappene og deretter på O-knappen.
  • Hvis det står "Yes" - velg forbikobling med ett trykk på O-knappen.

Alkolåsen er nå forbikoblet, og bilen kan startes.

Ved monteringen av alkolås velges hvor mange forbikoblinger som skal kunne utføres før det kreves service.