Aktivere og deaktivere maks. defroster

Maks. defroster brukes for raskt å få bort dugg og is fra rutene.

Aktivere og deaktivere maks. defroster fra midtkonsollen

I midtkonsollen er det en fysisk knapp for rask adkomst til maks. defroster.

Med elektrisk oppvarmet frontrute* kan maks defroster bare aktiveres individuelt fra klimavinduet i midtdisplayet.

P5/P6-1746–Climate–Physical button windscreen
Knapp i midtkonsollen.
Biler uten elektrisk oppvarmet frontrute:
Trykk på knappen.
Maks. defroster aktiveres/deaktiveres, og knappen lyser/er slukket.
Biler med elektrisk oppvarmet frontrute:
Trykk gjentatte ganger på knappen for å veksle mellom de tre nivåene:
  • Aktivert elektrisk oppvarmet frontrute
  • Aktivert elektrisk oppvarmet vindu og maks. defroster
  • Deaktivert.
Elektrisk oppvarmet frontrute og maks defroster aktiveres/deaktiveres, og knappen begynner/slutter å lyse.

Notat

Maks defroster starter med en viss forsinkelse for å unngå kort økning i viftenivå hvis elektrisk oppvarmet frontrute deaktiveres med to raske trykk på knappen.

Aktivere og deaktivere maks. defroster fra midtdisplayet

P5-1507–Climate–Button max defroster
Maks defrosterknapp i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Trykk på Max.

Maks. defroster aktiveres/deaktiveres, og knappen lyser/er slukket.

Maks defroster deaktiverer automatisk regulering av klimaet og luftresirkulering, aktiverer luftkondisjonering samt endrer viftenivået til 5 og temperaturen til HI.

Når maks frostfjerner blir deaktivert, går klimaanlegget til de forrige innstillingene.

Notat

Lydnivået øker i og med at viftenivået endres til 5.