Innstillinger for TV*1

Det er mulig å foreta enkelte innstillinger både i toppvinduet og når TV-en er i fullskjermmodus.

Med TV-en i fullskjermmodus, eller ved å åpne toppvinduet og trykke på InnstillingerMediaTV, kan du justere følgende:

• Undertekstspråk
  • Lydspråk

Bildeformat

Ved å trykke på Bildeformat er det mulig å velge hvilket format TV-bildet skal vises i.

1. Auto - TV-bildet vises i det bildeformatet som sendes ut.
  2. Autofylling - TV-bildet maksimeres uten bildebeskjæring.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder enkelte markeder.