Dele internett fra bilen via Wi-Fi-hotspot

Når bilen er koblet til internett, er det mulig å dele internettilkoblingen, slik at andre enheter kan bruke internettilkoblingen1.
P5–1519–Share Internet access via Wi-Fi hotspot
Nettverksleverandøren (SIM-kortet), må støtte internettdeling (deling av Internettilkobling).
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på KommunikasjonWi-Fi hotspot i bilen.
Trykk på Nettverksnavn og oppgi navn på internettdelingen.
Trykk på Passord, og velg et passord, som så angis i tilkoblede enheter.
Trykk på Frekvensbånd, og velg hvilken frekvens internettdelingen skal sende data med. Husk at valg av frekvensbånd ikke er tilgjengelig på alle markeder.
Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Wi-Fi hotspot i bilen.
Hvis Wi-Fi har blitt brukt tidligere, må valget at bytte tilkopling bekreftes.
Nå kan eksterne enheter koble seg til bilens internettdeling (Wi-Fi-hotspot).

Notat

Aktivering av Wi-Fi-hotspot kan føre til enda flere avgifter til nettverksleverandøren.

Kontakt nettverksleverandøren om kostnaden for datatrafikk.

Oppkoblingsstatus vises med symbol i statusfeltet til midtdisplayet.

Trykk på Tilkoblede enheter for å se en liste over enhetene som er koplet til akkurat nå.

1. 1 Gjelder ikke når bilen er koblet til internett via Wi-Fi.