Koble bilen til internett via en mobil enhet (Wi-Fi)

Opprett en internettilkobling via Wi-Fi gjennom internettdeling fra en telefon, og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i bilen.

Telefon og nettleverandør må støtte internettdeling (deling av internettoppkobling) og abonnementet må omfatte datatrafikk.

P5–1507–WiFi logo small
Aktivere internettdeling (bærbar/personlig hotspot) i telefonen.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Gå videre til KommunikasjonWi-Fi.
Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Wi-Fi.
Trykk på nettverksnavnet for det nettverket du vil koble til.
Angi passordet til nettverket.
Hvis annen oppkoblingskilde er brukt tidligere - bekreft valget om å bytte tilkobling.
Bilen kobler seg til nettverket.

Husk at visse telefoner deaktiverer nettdelingen etter at kontakten til bilen er brutt, f.eks. når du forlater bilen og frem til neste gangs bruk. Dermed må internettdelingen i telefonen aktiveres igjen ved neste gangs bruk.

Når telefonen koples til bilen, lagres den for senere bruk. Når maksimalt antall lagrede (50 stk.) er nådd, slettes den som ble koblet til først. Hvis du vil se en liste med lagrede nettverk eller fjerne lagrede nettverk manuelt, går du til InnstillingerKommunikasjonWi-FiLagrede nettverk.

Tekniske krav og sikkerhetskrav for Wi-Fi-tilkobling er beskrevet i et eget avsnitt.