Legge til og endre tidsinnstilling for forkondisjonering

Timeren for forkondisjoneringen kan håndtere opptil 8 tidsinnstillinger.

Legge til tidsinnstilling

P5-1507–Climate–Button preconditioning new timer
Knappen for å legge til tidsinnstilling i kategorien Parkeringsklima i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Velg kategorien Parkeringsklima.
Trykk på Legg til tidsstyring.
Et popup-vindu vises.

Notat

Det er ikke mulig å legge til en tidsinnstilling hvis det allerede finnes 8 innstillinger for timeren. Fjern tidsinnstillingen for å kunne legge til en ny.

Trykk på Dato for å stille inn tidspunkt for en enkelt dato.

Trykk på Dager for å stille inn tidspunkt for en eller flere ukedager.

Med Dager: Aktivere/deaktivere gjentakelse ved å markere ruten for Gjenta hver uke.

Med Dato: Velg dato for forkondisjoneringen ved å bla med pilene i datolisten.

Med Dager: Velg ukedager for forkondisjoneringen ved å trykke på knappene for ukedagene.

Still inn det tidspunktet da forkondisjoneringen skal være klar, ved å bla med pilene i klokken.
Trykk på Bekreft for å legge til tidsinnstillingen.
Tidsinnstillingen legges til i listen og aktiveres.

Advarsel

Ikke bruk forkondisjonering1:

• Innendørs i uventilert rom. Eksos avgis hvis varmeren starter.
  • På steder med brennbart eller lettantennelig materiale i nærheten. Drivstoff, gass, høyt gress, sagspon osv.kan antennes.
  • Når det er risiko for at varmerens eksosrør blir blokkert, f.eks. kan høy snø i fremre høyre hjulhus forhindre varmerens ventilasjon.

Tenk på at forkondisjoneringen kan startes av en timer som er stilt inn lang tid i forveien.

Redigere tidsinnstilling

Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Velg kategorien Parkeringsklima.
Trykk på tidsinnstillingen som skal endres.
Et popup-vindu vises.
Rediger tidsinnstillingen på samme måte som under overskriften "Legge til tidsinnstilling" over.
  1. 1 Gjelder drivstoffdrevet varmer.