Håndtere fart for adaptiv cruisekontroll

Den adaptive cruisekontrollen (ACC1) kan stilles inn på ulike hastigheter.

Still inn / endre lagret hastighet

P5+6-1746-ACC+PA Sätta-Justera Hastighet
Obs! Bildet er ment som et eksempel. Detaljer kan variere avhengig av bilmodell og marked.
P5-Icon red circle 1P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp +: Øker lagret hastighet.
P5-Icon red circle 2Px-1717-Symbol 5x3,5-Rattknapp – (minus): Reduserer lagret hastighet.
P5-Icon red circle 3 Lagret fart.
Endre lagret hastighet med korte eller lange trykk på rattknappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp + (1) eller Px-1717-Symbol 5x3,5-Rattknapp – (minus) (2):
  • Kort trykk: Hvert trykk endrer hastigheten med trinn på +/- 5 km/t (+/- 5 mph).
  • Trykk og hold: Slipp knappen når hastighetsindikatoren (3) markerer ønsket hastighet.
  • Siste knappetrykk lagres i minnet.

Hvis farten økes med gasspedalen før du trykker på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp +, er det bilens aktuelle fart ved knappetrykket som lagres, forutsatt at føreren holder foten på gasspedalen når du trykker.

En midlertidig fartsøkning med gasspedalen, f.eks. ved forbikjøring, påvirker ikke innstillingen. Bilen går tilbake til sist lagret hastighet når gasspedalen slippes.

Automatgir

Den adaptive cruisekontrollen kan følge et annet kjøretøy i fart fra stillstand opptil 200 km/t (125 mph).

Merk at laveste programmerbare hastighet for den adaptive cruisekontrollen er 30 km/t (20 mph) - selv om den klarer å følge et annet kjøretøy ned til stillestående, er det ikke mulig å velge/lagre en lavere hastighet enn 30 km/t (20 mph).

Høyeste valgbare hastighet er 200 km/t (125 mph).

Manuell girkasse

Den adaptive cruisekontrollen kan følge et annet kjøretøy i hastigheter fra 30 km/t (20 mph) opp til 200 km/t (125 mph).

Den laveste programmerbare hastigheten for den adaptive cruisekontrollen er 30 km/t (20 mph) - den høyeste er 200 km/t (125 mph).

1. 1 Adaptive Cruise Control