Innstillinger for nivåkontroll*

Reguler nivået for å gjøre lasting eller inn- og utstigning lettere.

Slå av nivåkontrollen når bilen skal jekkes opp, slik at det ikke oppstår problemer med den automatiske reguleringen.

Justere lastestilling

P5-1717-XC60-levelling switches in trunk

Bruk knappene i bagasjerommet for å regulere bakpartiets høyde og gjøre inn- og utlasting lettere, eller når tilhenger skal kobles til eller fra.

Innstillinger i midtdisplayet

Innstigningshjelp

Bilen kan senkes ned, slike at det blir lettere å gå inn og ut.

Aktivere innstigningshjelp via midtdisplayet:

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på My CarSpeil og komfortfunksjoner.
Velg Enkel inngang og utgang, opphengskontroll.
Når bilen er parkert og slått av, senkes bilen ned. (Nivåreguleringen stanser hvis en dør åpnes, og det kan bli en forsinkelse før reguleringen kommer i gang igjen når døren lukkes.) Når bilen startes og begynner bevege seg, hever den seg til den høyden som gjelder for valgt kjøremodus.

Deaktiver nivåjusteringskontroll

I noen tilfeller må funksjonen slås av, f.eks. før bilen jekkes opp.*. Nivåforskjellen som oppstår ved løfting med jekk medfører ellers at luftfjæringen begynner å justere høyden, noe som gir en uønsket effekt.

Slå av funksjonen via midtdisplayet:

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på My CarParkeringsbrems og oppheng.
Velg Deaktiver nivåjusteringskontroll.