Aktivere/deaktivere trafikkskiltinformasjon

Funksjonen trafikkskiltinformasjon er valgbar - føreren kan velge eller av.

P5-1507-Knapp TrafikSkyltsInformation RSI

Trykk på knappen Road Sign Information i funksjonsvinduet i midtdisplayet.

• GRØNN knappindikering – RSI er aktivert.
  • GRÅ knappindikering – RSI er deaktivert.

Notat

• Hvis funksjonen Automatisk hastighetsbegrensning er aktivert, vises trafikkskiltinformasjon i førerdisplayet selv om RSI ikke er aktivert.
  • For at trafikkskiltinformasjon skal fjernes fra førerdisplayet må både Automatisk hastighetsbegrensning og RSI deaktiveres.
  • Når funksjonen Automatisk hastighetsbegrensning er aktivert, men RSI er deaktivert, vises ingen varsler fra RSI. I denne modusen kan heller ikke innstillinger for RSI justeres. RSI må aktiveres for at det skal være mulig å justere innstillinger og få varsler.