Lås og låse opp fra innsiden av bilen

Dørene og bakluken kan låses opp og igjen innenfra, med fordørenes sentrallåsbryter. Bakdørenes låsebryter* låser respektive bakdør.

Sentrallås

16w17 - P5 - Central locking front door
Knapp for låsing og opplåsing i fordør med indikatorlampe.

Låse opp med knapp i fordør

Trykk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen for å låse opp alle sidedører og bakluken.

Et langt trykk på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen åpner alle sidevinduene samtidig1.

Alternativ opplåsingsmetode

16w17 - S/V90 Central locking driver doorhandle
Åpningshåndtak for alternativ opplåsing av sidedør.
Trekk ut et av sidedørenes åpningshåndtak, og slipp.

Avhengig av fjernnøkkelens innstillinger blir enten alle dørene låst opp, eller bare den valgte døren blir låst opp og åpnet.

Trykk på InnstillingerMy CarLåsingFjernstyrt og innvendig opplåsing i toppvinduet i midtdisplayet for å endre denne innstillingen.

Låse med knapp i fordør

Trykk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen - begge fordører må være lukket.

Alle dører og bakluken er låst.

Et langt trykk på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen lukker alle sidevinduer og panoramataket* samtidig.

Låse med knapp i bakdør*

16w17 - P5 - Central locking rear door
Knapp for låsing i bakdør med indikatorlampe.

Bakdørenes låseknapper låser bare den aktuelle bakdøren.

Låse opp bakdør

Dra i åpningshåndtaket.
Bakdøren er låst opp og åpnet.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjennomluftingsfunksjonen kan brukes for eksempel for å lufte ut kupeen raskt i varmt vær.