Innstillinger for frontrutedisplay*

Juster innstillingene for displayvisningen på frontruten.

Innstillinger kan gjøres i midtdisplayets innstillingsmeny når bilen er startet og et projisert bilde vises på frontruten.

Innstillingen lagres som personlig innstilling i førerprofilen.

Velge visningsalternativ

Velg funksjoner som skal vises i frontrutedisplayet.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på My CarDisplayerHead-up display-alternativer.

Velg én eller flere funksjoner:

• Vis navigasjon
  • Vis Road Sign Information
  • Vis førerstøtte
  • Vis telefon.

Justere lysstyrke og høydeposisjon

P5-1507 Icon_car_functions_HUD_setup
Trykk på knappen Justering av HUD i funksjonsvinduet i midtdisplayet.
Juster lysstyrken og høydeposisjonen til det projiserte bildet i førerens synsfelt, med høyre bryterpanel i rattet.
P5 Right steering wheel buttons, HUD
  1. P5-Icon red circle 1Redusere lysstyrken
  2. P5-Icon red circle 2Øke lysstyrken
  3. P5-Icon red circle 3Heve posisjonen
  4. P5-Icon red circle 4Senke posisjonen
  5. P5-Icon red circle 5Bekreft

Lysstyrken i grafikken tilpasses automatisk til lysforholdene i bakgrunnen. Lysstyrken påvirkes også av justeringer av lysstyrken i de andre displayene til bilen.

Høydeinnstillingen kan lagres i minnefunksjonen til det elektrisk betjente* forsetet.

Kalibrere horisontalmodus

Det kan være nødvendig å kalibrere head-up-displayets horisontalmodus når frontruten eller displayenheten skal skiftes ut. Kalibreringen betyr at det projiserte bildet roteres med- eller moturs.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Velg My CarFørerdisplayHead-up display-alternativerKalibrering av head-up display.
Kalibrer bildets horisontalmodus med det høyre bryterpanelet på rattet.
P5 Right steering wheel buttons_left_right, HUD
  1. P5-Icon red circle 1Rotere moturs
  2. P5-Icon red circle 2Rotere moturs
  3. P5-Icon red circle 3Bekreft