Håndtere applikasjonsmeny i førerdisplay

Applikasjonsmenyen (appmenyen) på førerdisplayet håndteres med høyre knapperad på rattet.
P5-1507–I+C–App menu and right steering wheel switch
Appmenyen og høyre knapperad på rattet.
  1. P5-Icon red circle 1Åpne/lukke
  2. P5-Icon red circle 2Venstre/høyre
  3. P5-Icon red circle 3Opp/ned
  4. P5-Icon red circle 4Bekreft

Åpne/lukke appmenyen

Trykk på åpne/lukke (1).

(Det er ikke mulig å åpne app-menyen samtidig som det finnes en ubekreftet melding i førerdisplayet. Meldingen må bekreftes før app-menyen kan åpnes.)

Appmenyen åpnes/lukkes.

Appmenenyen lukkes automatisk etter en stunds inaktivitet eller for visse valg.

Navigere og velge i appmenyen

Naviger mellom de forskjellige appene som er tilgjengelige, ved å trykke til venstre eller høyre (2).
Funksjoner for forrige/neste app vises i appmenyen.
Bla gjennom funksjonene for valgt app ved å trykke på opp- eller nedpilen (3).
Bekreft eller marker et valg for funksjonen ved å trykke på bekreftelsesknappen (4).
Funksjonen aktiveres, og for en del valg lukkes så appmenyen.

Hvis appmenyen åpnes igjen, vises funksjonene for sist valgte app umiddelbart.