Gracenote®

Gracenote identifiserer artist, album, sportitler og tilhørende bilder, som vises i forbindelse med avspilling.

Gracenote MusicID® er en standard for musikkgjenkjenning.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på MediaGracenote®.
Velg innstillinger for Gracenote-data:
  • Gracenote® nettsøking -søker i Gracenotes nettdatabase etter avspillingsmedier.
  • Gracenote®, flere resultater - velg hvordan Gracenote-data skal vises ved flere søkeresultater.
1 - filens originaldata benyttes.
2 - Gracenote-data benyttes.
3 - Gracenote - eller originaldata kan velges.
  • Ingen - ingen resultater vises.

Oppdatere Gracenote

Innholdet i databasen Gracenote oppdateres kontinuerlig. Hent den siste oppdateringen for å ha optimal funksjonalitet. F or informasjon og nedlasting, se support.volvocars.com.