Trafikkskiltinformasjon med hastighetsvarsling og innstillinger

Delfunksjonen Fartsgrensevarsling for RSI1 er valgbar - føreren kan velge eller av.

Fartsgrensevarsling advarer føreren når gjeldende hastighetsbegrensning eller forhåndsvalgt "fartsgrense" overskrides. Advarselen gjentas en gang til hvis føreren ikke senker hastigheten.

P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol 90kmh

Fartsvarselet gis ved at symbolet2 i førerdisplayet med gjeldende fartsgrense blinker en stund når den hastigheten overskrides.

P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol fartkamera

Fartsvarsel avgis alltid hvis fartsbegrensningen overskrides i forbindelse med fartskamerainformasjonen.

Innstillinger

Justere grense for fartsvarsling

Føreren kan velge å få varsel ved en høyere hastighet enn den som er skiltet.

Velg grense for fartsvarsling slik:
Velg InnstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information i toppvinduet på midtdisplayet.
Marker Fartsgrensevarsling.
Funksjonen aktiveres og en velger for fartsgrense vises.
Juster grense for fartsvarsling ved å trykke på bildeskjermens opp- eller nedpiler.
P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol fartkamera

(Vær klar over at funksjonen ikke tar hensyn til valgt grensejustering når førerdisplayet viser symbolet for fotoboks.)

Lydvarsling på/av

Det er også mulig å få et akustisk varsel i samband med fartsvarsling.

Endre innstilling av varsellyd slik:
Velg InnstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information i toppvinduet på midtdisplayet.
Marker / fjern markeringen Lydvarsling om trafikkskilt for å aktivere eller slå av lydvarsling.

Når funksjonen Lydvarsling om trafikkskilt er aktivert, varsles føreren også ved kjøring mot kjøreretningen eller forbudt innkjørsel.

1. 1 Road Sign Information
  2. 2 Trafikkskilt er markedstilpasset – bildet i denne instruksjonen viser bare et eksempel.