Aktivere og deaktivere tidsinnstilling for luftresirkulasjon

Luftresirkulasjonen stenger for dårlig luft, eksos osv. utenfra ved at klimaanlegget bruker luften i kupeen om igjen.

Det er mulig å stille inn om en timer for luftresirkulering skal være aktivert/deaktivert. Med aktivert timer slås luftresirkuleringen automatisk av etter 20 minutter.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på Klima.
Velg Tidsstyring av reskulering for å aktivere/deaktivere timer for luftresirkulering.