Bestille flere fjernnøkler

Bilen leveres med to fjernkontroller. Hvis bilen er utstyrt med nøkkelfri låsing og opplåsing* følger det med en nøkkel uten knapp. Flere nøkler kan etterbestilles.

Til sammen 12 nøkler kan programmeres og brukes til samme bil. Ved etterbestilling legges det til enda en førerprofil - én per fjernnøkkel. Dette gjelder også nøkkelen uten knapp.

Hvis en fjernnøkkel skulle bli borte

Hvis du skulle miste en fjernnøkkel, kan du bestille en ny hos et verksted. Vi anbefaler at du kontakter et autorisert Volvo-verksted. Du må ta med de øvrige fjernnøklene til verkstedet. For å forebygge tyveri slettes koden til den mistede nøkkelen fra systemet.

Antallet fjernnøkler som er registrert for bilen, kan kontrolleres via førerprofiler i midtdisplayets toppvindu. Velg InnstillingerSystemFørerprofiler.