Tips om bruk av Android Auto*

Her finner du tips som kan være nyttige ved bruk av Android Auto.
  • Sikre at appene dine er oppdatert.
  • Start bilen, vent til midtdisplayet er startet, koble til telefonen og åpne Android Auto fra appvinduet.
  • Ved problemer med Android Auto kobler du din Android-telefon fra USB-porten og kobler den til på nytt via USB. Ellers kan du forsøke å slå av appen på telefonen og deretter starte appen igjen.
  • Når en telefon er koblet til Android Auto, er det fortsatt mulig å spille medier via Bluetooth til en annen mediespiller. Bluetooth-funksjonen er på når Android Auto brukes.