Aktivere og deaktivere automatisk start av elektrisk frontruteoppvarming*

Elektrisk frontruteoppvarming brukes for rask fjerning av dugg og is på ruten.

Det er mulig å stille inn om automatisk start av elektrisk frontruteoppvarming skal være aktivert eller deaktivert ved motorstart. Med automatisk start aktivert vil elektrisk oppvarming starte når det er fare for is eller dugg på vinduet. Elektrisk oppvarming slås av automatisk når ruten er tilstrekkelig varm og duggen eller isen er borte.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på Klima.
Velg Automatisk defroster foran for å aktivere/deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarmet frontrute.