Aktivere og deaktivere lavhastighetskjøring med funksjonsknapp

Biler som ikke har knapp for kjøremodus i tunnelkonsollen har en funksjonsknapp for lavhastighetskjøring med Hill Descent Control i funksjonsvinduet i midtdisplayet.

Velge lavhastighetskjøring i midtdisplayets funksjonsvindu

Trykk på knappen Hill Descent Control for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

P5-1507-Hill descent control
En lampe i knappen lyser når funksjonen er aktivert.

Når motoren slås av, slås funksjonen av automatisk.

Notat

Funksjonen slås av ved kjøring i høyere hastigheter, og må gjenaktiveres ved lavere fart, om det er ønskelig.