ladestatus på bilens førerdisplay

På førerdisplayet vises statusen for ladingen både med bilde og tekst. Informasjonen vises så lenge førerdisplayet er aktivt.
BildeMeldingBetydning
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - battery charging
Fulladet ved: [Tid] vises sammen med en animasjon med blått pulserende lys gjennom ladekabelen.Lading pågår og en omtrentlig tid for når batteriet vil være oppladet vises.
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - battery fully charged
Teksten Lading fullført vises. Et bilde over bilen vises med en LED-indikator ved ladeinntaket, som lyser grønt.Batteriet er oppladet.
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - Charging warning
Teksten Ladefeil vises. LED-indikatoren ved ladeinntaket lyser rødt.

Det har oppstått en feil, kontroller tilkoblingen av ladekabelen mot bilens ladeinntak og mot 230 V-uttaket1 (vekselstrøm).

Notat

Hvis førerdisplayet ikke har vært brukt på en stund, slukkes det. Aktiver displayet igjen ved enten å
  • tråkke inn bremsen,
  • åpne en av dørene eller
  • sett bilen i tenningsposisjon I ved å vri START-bryteren medurs og slippe den.
  1. 1 Spenningen i strømuttaket varierer fra land til land.