Justere nakkestøtten i baksetet

Still inn midtplassens nakkestøtte etter passasjerens lengde. Fell ned nakkestøtten på de ytre plassene for å forbedre sikten bakover.

Justering av nakkestøtte på midtre plass

P5-1507- Fold up headrest

Nakkestøtten på midtre plass skal reguleres etter passasjerens lengde, slik at den om mulig dekker hele bakhodet. Skyv den manuelt opp etter behov.

P5-16w17-V90-rear seat-Adjust headrest center

Nakkestøtten senkes ved at du trykker på knappen (se bildet) samtidig som du trykker nakkestøtten forsiktig ned.

Advarsel

Nakkestøtten på midtplassen skal være i nederste posisjon når denne plassen ikke er i bruk. Når midtplassen brukes, skal nakkestøtten være riktig justert etter passasjerens lengde, slik at den om mulig dekker hele bakhodet.

Felle ned ytre hodestøtte i baksetet elektrisk*

P5-1717-OM-XC60+XC60H-folding outer headrests rearseat

De ytre nakkestøttene kan felles ned via midtdisplayets funksjonsvindu. Hodestøttene kan felles ned i tenningsstilling 0.

P5-1507-Head rest fold-symbol funktionsvyn

Trykk på knappen Fell ned hodestøtte for å aktivere/deaktivere nedfelling.

Før hodestøtten manuelt tilbake til du hører et klikk.

Advarsel

Ikke fell ned de ytre nakkestøttene hvis det sitter passasjerer i baksetet.

Advarsel

Nakkestøtten skal være i låst posisjon etter at den er felt opp.

Felle ned ytre hodestøtte i baksetet manuelt

I biler med elektrisk nedfellbart baksete* felles de ytre hodestøttene manuelt med knappen på oversiden av setet, se bilde P5-Icon gray box 1. I biler uten elektrisk nedfellbart sete felles de ytre hodestøttene ned med den indre knappen på oversiden av setet, se bildet P5-Icon gray box 2.

P5-1717-XC60+XC60H-Manual fold headrest_el option
P5-1717-XC60+XC60H-Manual fold headrest_not el option