Håndtere melding som er lagret fra førerdisplayet

Meldinger som er lagret fra fører- og midtdisplayet håndteres i begge tilfeller i midtdisplayet.
P5-1717-HMI refresh-Message log in service app
Lagrede meldinger kan ses i appen Bilstatus.
P5-1507 ICON_APP_SCREEN_CAR_INFO

Meldinger som ble vist på førerdisplayet, og som må lagres, legges i appen Bilstatus på midtdisplayet. I forbindelse med dette, vises meldingen Bilmeld. lagret i bilstatuapplikasjonen på midtdisplayet.

Les lagret melding

Les lagret melding direkte:
Trykk på knappen til høyre for meldingen Bilmeld. lagret i bilstatuapplikasjonen på midtdisplayet.
Den lagrede meldingen vises i appen Bilstatus.
Les lagret melding etterpå:
Åpne appen Bilstatus fra appvinduet i midtdisplayet.
Appen blir startet i nederste delvindu for hjemmevinduet.
Velg kategorien Meldinger i appen.
En liste med lagrede meldinger vises.
Trykk på en melding for å utvide/minimere.
Mer informasjon om meldingen vises på listen, og bildet til venstre i appen viser informasjon om meldingen i grafisk form.

Håndter lagret melding

Noen meldinger i utvidet modus har to knapper tilgjengelig for å bestille service eller lese førerveiledningen.

Bestill service for lagret melding:
I utvidet modus for meldingen, trykk på Be om avtaleRing for å avtale1 for å få hjelp med å bestille service.

Med Be om avtale: Kategorien Avtaler åpnes i appen og skaper spørsmål om å bestille service og reparasjon.

Med Ring for å avtale: Telefonappen startes og ringer opp et servicesenter for å bestille service og reparasjon.

Lese førerveiledningen for lagret melding:
I utvidet modus for meldingen trykker du på Førerveiledning for å lese om meldingen i førerveiledningen.
Førerveiledningen åpnes i midtdisplayet og viser informasjon knyttet til meldingen.

Lagret melding i appen slettes automatisk hver gang motoren startes.

1. 1 Avhenger av markedet. Volvo ID og valgt verksted må også være registrert.