Tid og dato

Klokken vises både på fører- og midtdisplayet.

Klokkens plassering

P5 - 15w46 - Clock DIM 8" and 12"
Plasseringen av klokken på 12-tommers og 8-tommers førerdisplay.

I midtdisplayet er klokken plassert øverst til høyre i statusfeltet.

I noen situasjoner kan meldinger og informasjon skjule klokken på førerdisplayet.

Innstillinger for tid og dato

Velg InnstillingerSystemDato og tid i midtdisplayets toppvindu for å endre innstillinger for tid- og datoformat.

Juster tid og dato ved å trykke på opp- eller nedpilen på berøringsskjermen.

Automatisk tid for biler med GPS

Hvis bilen har navigasjonssystem, er det mulig å velge Auto-tid. Tidssonen justeres da automatisk, avhengig av hvor bilen befinner seg. For en viss type navigasjonssystemer må også nåværende sted (land) stilles inn for å få riktig tidssone. Hvis Auto-tid ikke er valgt, justeres tid og dato med opp- eller nedpilene på skjermen.

Sommertid

I noen land er det mulig å velge automatisk innstilling av sommertid med Auto. For de andre landene kan sommertid stilles inn med eller Av.