Fjerne kobling mellom bil og Volvo On Call*-app

Volvo ID er personlig og trenger ikke endres eller slettes hvis du selger bilen. Du må likevel avslutte eierskapet og koblingen mellom Volvo On Call-appen og bilen og slette alle personlige brukerdata fra bilen.
Logg inn på Volvo On Call-appen. Hvis du ikke har tilgang til appen kan du kontakte Volvo-forhandleren din og si fra at du vil selge bilen.
Gå til fanen Mer.
Velg Tilknyttede biler.
Velg den aktuelle bilen.
Velg Jeg eier ikke denne volvoen lenger under Avslutte eierskap, og skriv inn din PIN-kode til Volvo On Call. Når du gjør dette, slettes brukerhistorikken og kjøreloggen din samt øvrige brukerkontoer.
Kontakt Volvo-forhandleren din, som sletter kontaktopplysningene dine i sine systemer.

Hvis du kan, bør du informere kjøperen om at han/hun bør kontakte en autorisert Volvo-forhandler for å gjenaktivere Volvo On Call og oppgi sine kontaktopplysninger. Volvo On Call vil være aktiv til abonnementet løper ut.