Snarveier til Volvo Cars-appen*

Det er mulig å opprette snarveier til funksjonene som tilbys i Volvo Cars-appen.

3D Touch

Ved hjelp av 3D Touch får du tilgang til snarveier til bestemte funksjoner i Volvo Cars-appen1.

Ved å trykke hardt på app-ikonet på telefonen kommer du blant annet til snarveier til følgende funksjoner:

• Blinklys
  • Starte klimaanlegg
  • Lås dørene

Dele adresser til Volvo Cars-appen

Enkelte tredjepartsapper gir mulighet til deling av adresser til Volvo Cars-appen2.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder bestemte iPhone-modeller. Se produsentens nettside for mer informasjon.
  3. 2 Varierer avhengig av telefonmodell og versjon av operativsystem.