Låse og låse opp bilen med Volvo On Call*-app

I appen Volvo On Call ser du aktuell låsestatus, og du kan låse bilen både opp og igjen på avstand.

Låse

Gå til fanen Hjem.
Velg Dører og lås.
Gjeldende låsestatus for bilen vises.
Velg Låse.
Dørene på bilen låses.

Når du låser bilen, aktiveres tyverialarmen. Husk at det av sikkerhetsgrunner fremdeles er mulig å åpne bilen fra innsiden.

Låse opp

Gå til fanen Hjem.
Velg Dører og lås.
Gjeldende låsestatus for bilen vises.
Velg Lås opp.
Legitimer deg ved hjelp av opplåsingsmetoden for telefonen, f.eks. PIN-kode, passord, mønster, TouchID eller FaceID.
Etter kvittering i Volvo On Call-appen trykker du lett én gang på den gummierte trykkplaten på undersiden av håndtaket på koffertlokket for å låse opp bilen.
Nå kan dørene på bilen åpnes.

Låsestatus

Bilens låsestatus vises både på startsiden til appen og i menyvalget Dører og lås. Gå til Dører og lås og vent 15 til 20 sekunder hvis feil låsestatus vises.

Meldinger

Du kan få meldinger på mobiltelefonen om blant annet bilens låsestatus.