Veihjelp med Volvo On Call*

Ved for eksempel punktering, drivstoffmangel eller utladet batteri er det mulig å tilkalle hjelp med ON CALL-knappen eller Volvo On Call-appen.

Hvis ON CALL-knappen i taket holdes inne i minst 2 sekunder, blir det opprettet muntlig kontakt mellom Volvo On Call-servicesenteret og føreren. Dette gir mulighet til å avtale hvilken hjelpeinnsats som er nødvendig.

Det er også mulig å ringe Volvo On Call servicesenter, men bilen må være tilkoblet for at operatøren skal kunne se bilens status og posisjon.

Notat

SOS-knappen skal bare brukes ved ulykker, sykdom eller ved eksterne trusler mot bilen og passasjerene. SOS-funksjonen er bare beregnet for nødsituasjoner. Misbruk kan føre til ekstradebitering.

Volvo On Call-appen og ON CALL-knappen kan brukes til alle de andre tjenestene1, inkludert veihjelp.

ON CALL- og SOS-knappene kan deaktiveres når bilens elektriske system er i tenningsposisjon I, II eller hvis motoren er i gang:

Trykk på Innstillinger.
Trykk på KommunikasjonVolvo On Call.
Velg SOS/On Call-knapp lås for å deaktivere.

Det kan være nødvendig å tegne veiassistanseavtale separat.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Tjenestene varierer fra marked til marked.