Flytte apper og knapper i midtdisplayet

Appene og knappene for bilfunksjoner i app- eller funksjonsvindu kan flyttes og organiseres som du ønsker.
Sveip fra høyre til venstre1 for å komme til appvinduet, eller sveip fra venstre til høyre1 for å komme til funksjonsvinduet.
Trykk på en app eller knapp, og hold den inne.
Appen eller knappen endrer størrelse og blir gjennomskinnelig. Da er det mulig å flytte den.
Dra appen eller knappen til et ledig sted i vinduet.

Maksimalt antall rader som kan brukes til plassering av apper eller knapper er 48. Hvis du vil flytte en app eller knapp utenfor den synlige visningen, drar du den til bunnen av vinduet. Nye rader blir da lagt til, slik at du kan plassere appen eller knappen der.

En app eller knapp kan altså være plassert lenger ned, og vises da ikke i normalvisningen av vinduet.

Sveip over skjermen for å bla opp eller ned i vinduet.

Notat

Skjul de appene du bruker sjelden eller aldri ved å legge dem langt ned, utenfor synsfeltet. Slik blir det lettere å finne de appene du bruker oftere.

Notat

Apper og bilfunksjonsknapper kan ikke legges på steder som allerede er opptatt.
  1. 1 Gjelder for biler med venstreratt. For biler med høyreratt sveiper du i motsatt retning.