Angi reisemål med siste/favoritter/bibliotek

Et reisemål kan angis på ulike måter i navigasjonssystemet*, og å velge fra lister er én måte.

Når kartet vises, utvider du verktøyfeltet med ned-pilen på venstre side og trykker på Sett mål.

P5-1717-Navi-Set destination symbol
Kartbildet skifter til fritekstsøk.

Velg så en av følgende lister, lengst opp på bildeskjermen:

• Nylige
  • Favoritter
  • Bibliotek

Når et alternativ i listen er markert, legges det til som reisemål med én av knappene Start navigering eller Legg til rutepunkt.

Siste

I denne listen samles tidligere søk. Bla og velg.

Finnes også som menyvalg på førerdisplayet, og kan hentes frem med den høyre knapperaden på rattet.

Med Endre kan listen redigeres.

Favoritter

I denne listen samles posisjoner merket som favoritter fra Bibliotek. Bla og velg.

En slettet posisjon i Favoritter, finnes alltid i Bibliotek, men da med nedtonet stjerne. For å legge en posisjon tilbake i Favoritter, gå til Bibliotek og marker posisjonens stjerne igjen.

Med Sett hjemmeadresse kan et reisemål som brukes ofte, programmeres og brukes. Et angitt Hjem-reisemål finnes også som menyvalg på førerdisplayet, og kan hentes frem med den høyre knapperaden på rattet.

Med Endre kan listen redigeres.

Bibliotek

Her samles lagrede posisjoner og reiseplaner. Posisjonen/planen som ble lagret sist, vises øverst på listen.

Trykk på en posisjons stjerne for å markere eller fjerne den som favoritt. En posisjon med en merket/fylt stjerne, vises også under overskriften Favoritter.

Slettes en posisjon i Bibliotek, slettes den også i Favoritter.

Biblioteket kan sorteres på forskjellige måter:
  • Lagt til - sorterer i tidsrekkefølge.
  • Navn - sorterer alfabetisk.
  • Avstand - sorterer etter avstand fra nåværende posisjon.
  • Mottatt-posisjoner sendt til bilen med funksjonen Send to Car, filtreres ut. Nye, uleste posisjoner er utstyrt med en BLÅ markør, som forsvinner når posisjonene er lest.

Med Endre kan en eller flere poster på listen fjernes.