Koble bilen til internett via en Bluetooth-tilkoblet telefon

Opprett en internettilkobling via Bluetooth gjennom internettdeling fra en telefon, og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i bilen.
For at bilen skal kunne kobles til internett via en Bluetooth-tilkoblet telefon må telefonen ha vært koblet til bilen via Bluetooth en første gang.
Kontroller at telefonen støtter internettdeling og at funksjonen er aktivert. I iPhone kalles funksjonen "internettdeling". I Android-telefoner kan funksjonen ha ulike navn, men den kalles ofte "hotspot". For iPhone-telefoner må også menysiden "internettdelning" være åpen til internettilkoblingen er opprettet.
Hvis telefonen har vært koblet til via Bluetooth tidligere, trykker du på Innstillinger i midtdisplayets toppvindu.
Trykk på KommunikasjonBluetooth-enheter.
Merk av for Bluetooth internett-forbindelse under overskriften Internett-forbindelse.
Hvis annen oppkoblingskilde brukes, må valget om å bytte tilkobling bekreftes.
Bilen din er nå koblet til internett via den Bluetooth-tilkoblede telefonen.

Notat

Telefon og nettverksoperatør må støtte internettdeling (deling av internettoppkobling), og abonnementet må inkludere datatrafikk.

Notat

Ved bruk av Apple CarPlay er det bare mulig å koble bilen til internett med Wi-Fi eller bilmodem*.