Aktivere fartsbegrenseren fra beredskapsstilling

Fartsbegrenseren (SL1) kan aktiveres igjen etter at den har blitt aktivert midlertidig og satt i beredskapsstilling.
P5-1546-SL rattknappar-1
Aktivere fartsbegrenseren igjen fra klarstilling:
Trykk på knappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Återuppta hastighet på rattet (1).
Førerdisplayets fartsbegrensermarkeringer skifter farge fra GRÅTT til HVITT - bilens fart begrenses så igjen av den sist lagrede makshastigheten.

eller

Trykk på knappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V på rattet (2).
Førerdisplayets fartsbegrensermarkeringer og -symboler skifter farge fra GRÅTT til HVITT – bilen bruker deretter aktuell fart som maksfart.
  1. 1 Speed Limiter