Inställningar för telefon

När telefonen är ansluten till bilen kan följande inställningar väljas.
Tryck på Inställningar i toppvyn.

Tryck på KommunikationTelefon och välj inställningar:

• Ringsignaler – val av ringsignal. Det är möjligt att använda ringsignal från telefonen eller bilen. Vissa telefoner är inte till fullo kompatibla och det är därmed inte möjligt att använda telefonens ringsignaler i bilen. För kompabilitet, se support.volvocars.com.
  • Sorteringsordning – val av sorteringsordning i kontaktlistan.

Samtalsnotiser i head-up-display*

Tryck på Inställningar i centerdisplayens toppvy.
Tryck på My CarDisplayerHead-up display alternativ.
Välj Visa telefon.