Kalenderfunktion med Volvo Cars-appen*

Med vissa telefoner kan du ge Volvo Cars-appen åtkomst till din kalender och direkt i appen få påminnelser om möten 24 timmar innan händelsen äger rum. Det går också att få vägbeskrivning till det planerademötet skickat från appen till bilen.

Aktivera kalenderfunktionen i Volvo Cars-appen

Du kan aktivera kalenderbokningar i appinställningarna i fliken Px-2037-VOC app icon Profile.

Använda funktionen Skicka till bil för att få vägbeskrivning

Om din kalenderbokning har en fullständig adress kan du skicka adressen till bilens navigationssystem.1 Välj Skicka till bil från kalenderbokningen.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Gäller bilar med Sensus Navigation.