Körjournal med Volvo On Call*-app

Volvo On Call-appen kan automatiskt skapa en körjournal som ger dig möjlighet att överblicka dina bilresor. Uppgifterna är synliga från alla konton som är kopplade till bilen.

Registrering av reseinformation

Reseinformationen skickas till Volvo On Call-appen under 30-60 sekunder efter att bilnyckeln har avlägsnats. Om du startar motorn igen inom denna tid för att fortsätta köra fortsätter den resa som pågick innan motorn stängdes av. Vid längre stopp, t.ex. för att tanka, loggas två resor. Du kan slå ihop flera resor till en via appen.

Reseinformationen kan sedan laddas ned och sparas i Excel, en användbar funktion för exempelvis dig med tjänstebil.

Se körjournal

Volvo On Call-appen lagrar information om de resor du gjort med din bil de senaste 100 dagarna. För att se sammanfattningar av dina resor:

Gå till fliken Bil.
Välj Körjournal.
Välj den resa du vill ha mer information om.

Följande information om den valda bilresan visas i appen:

• Titel
  • Kategori
  • Anteckning
  • Resväg (med start- och stopposition)
  • Körtid
  • Avstånd
  • Bränsleförbrukning
  • Elförbrukning (Hybridbil)
  • Elektrisk regenerering (Hybridbil)
  • Start- och stopptid
  • Mätarställning