Reglera temperatur för baksäte*

Temperaturen kan ställas in på önskat gradtal för baksätets klimatzoner.

Reglera temperatur för baksäte från framsäte

P5P6-22w22-iCup-Climate icon
Öppna klimatvyn i centerdisplayen genom att trycka på symbolen mitt på klimatraden.
Välj fliken Bak.
Tryck på pilarna vid sidan av temperaturen för att höja eller sänka temperaturen.
Temperaturen ändras och knappen visar inställd temperatur.

Reglera temperatur för baksäte från baksäte

Tryck på upplåsningsknappen på tunnelkonsolens klimatpanel för att komma åt reglagen.
P5-1717–Climate–Rear climate controls temperature
Temperaturreglage på klimatpanelen bak på tunnelkonsolen.
Tryck på vänster respektive höger sidas </>-knappar för att sänka/höja temperaturen stegvis.
Temperaturen ändras och skärmen i klimatpanelen visar inställd temperatur.

OBS

Det går inte att påskynda uppvärmningen/nedkylningen genom att välja högre/lägre temperatur än den som egentligen önskas.