Volvo ID

Volvo ID ger tillgång till ett brett urval av personliga Volvo-tjänster1 online.

Det är möjligt att skapa ett Volvo ID från bilen, Min Volvo eller Volvo On Call-app2. Vissa funktioner och tjänster kräver att bilen är registrerad till ett personligt Volvo ID. När Volvo ID:t även registreras till bilen ges tillgång till ett brett urval av Volvo-tjänster, tillgängliga från bilen.

Exempel på tjänster:

• Min Volvo – En personlig webbsida för dig och din bil.
  • Volvo On Call*Volvo ID används vid inloggning i Volvo On Call-app.
  • Send to Car – Möjlighet att skicka en adress från en karttjänst på internet direkt till bilen.
  • Boka service och reparation – Registrera din önskade verkstad/återförsäljare på Min Volvo för att kunna boka service direkt från bilen.

Fördelar med Volvo ID

• Ett användarnamn och ett lösenord för att komma åt online-tjänster, dvs. endast ett användarnamn och ett lösenord att komma ihåg.
  • Om användarnamn/lösenord för en tjänst (t.ex. Volvo On Call) ändras, ändras det också automatiskt för andra tjänster.
  1. 1 Vilka tjänster som finns tillgängliga kan variera över tid och varierar beroende på utrustningsnivå och marknad.
  2. * Tillval/tillbehör.
  3. 2 För dig med Volvo On Call*.