Komfort och kontroll med Volvo On Call-app

Volvo On Call-användare har alltid direktkontakt med sin bil via Volvo On Call-app.

Det går t.ex. att se om lampor behöver bytas, om olja eller kylarvätska behöver fyllas på. Det går att låsa och låsa upp bilen, kontrollera bränslenivån och visa närmaste bensinstation. Även förkonditionering1 via bilens parkeringsklimat kan ställas in.

Volvo On Call-appen uppdateras kontinuerligt. Aktuell information om tillgängliga funktioner för olika bilmodeller finns på support.volvocars.com.

Volvo On Call-appen finns för iOS, Android och Windows Mobile. Ladda ner den gratis från Apple Appstore, Google Play eller Windows Phone Store.

1. 1 Bilar utan parkeringsvärmare kan inte få uppvärmning av kupén utan bara ventilation.