Kategorier i inställningsvyn

Inställningsvyn har ett antal huvudkategorier och underkategorier där inställningar och information för många av bilens funktioner finns samlade.

Under inställningsvyn finns 7 huvudkategorier: My Car, Ljud, Navigation, Media, Kommunikation, Klimat och System.

Varje kategori innehåller i sin tur ett antal underkategorier och inställningsmöjligheter. I tabellerna nedan visas första nivån av underkategorier. Inställningsmöjligheterna för en funktion eller ett område beskrivs mer utförligt i respektive avsnitt av ägarmanualen. För systeminställningar som inte beskrivs i respektive avsnitt, se avsnittet "Ändra systeminställningar i inställningsvyn".

Vissa inställningar är personliga, vilket innebär att de kan sparas till en Förarprofil, medan andra är globala, vilket innebär att de inte är knutna till en förarprofil. Tabellerna nedan ger en överblick för om en kategoris inställningar är personliga, globala eller en blandning av båda.

My Car

UnderkategorierInställningar
DisplayerPersonliga
IntelliSafeBlandat
ParkeringsassistansGlobala
Körläge/Individuellt körläge*Blandat
LjusBlandat
SpeglarPersonliga
LåsningBlandat
Elektrisk parkeringsbromsBlandat
SätenBlandat
VindrutetorkareBlandat
FjädringGlobala

Ljud

UnderkategorierInställningar
Ljudupplevelse*Personliga
TonPersonliga
BalansPersonliga
SystemvolymerBlandat

Navigation

UnderkategorierInställningar
KartaPersonliga
ResvägPersonliga
TrafikPersonliga
VägledningPersonliga
SystemPersonliga

Media

UnderkategorierInställningar
AM/FM-radioPersonliga
DABPersonliga
Gracenote®Personliga
VideoPersonliga

Kommunikation

UnderkategorierInställningar
Telefon
Textmeddelanden
Bluetooth
Wi-FiGlobala
Bilens Wi-Fi delningGlobala
Internet via bilmodemGlobala
Volvo On Call
Volvo servicenätverkGlobala

Klimat

Huvudkategorin Klimat har inga underkategorier.

System

UnderkategorierInställningar
FörarprofilPersonliga
Tid och Datum
SpråkPersonliga
TangentbordslayoutGlobala
RöststyrningPersonliga
EnheterPersonliga
Lagring
Mjukvaruuppdateringar
Global återställning
Tjänster