Anpassa ljusbilden från strålkastarna

Är bilen utrustad med LED-strålkastare med adaptiv funktionalitet bör ljusbilden ställas om vid skifte från höger- till vänstertrafik, och omvänt.

Halogenstrålkastare

Ingen anpassning av ljusbilden behöver göras. Ljusbilden är utformad på ett sådant sätt att mötande trafik inte bländas.

LED-strålkastare*

Anpassning av ljusbilden bör göras om det automatiska helljuset har adaptiv funktionalitet, se avsnittet "Aktivera/deaktivera helljus". Bilen måste stå stilla och vara igång när ljusbilden skiftas mellan höger- och vänstertrafik.

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på My CarLjusExteriör belysning.
Välj Tillfällig högertrafik/Tillfällig vänstertrafik.