Eenheid aansluiten via USB-poort

Via een van de USB-poorten in de auto is een externe audiobron zoals een iPod® of mp3-speler aan te sluiten op het audiosysteem.

Bij gebruik van Apple CarPlay* en Android Auto* moet de telefoon worden aangesloten op de USB-poort met een witte omlijsting (als er twee USB-poorten zijn).

P5–1717–USB connectors
USB-poorten (type A) in de tunnelconsole. Laat de kabel naar voren toe liggen, zodat deze bij het sluiten van het klepje niet bekneld raakt.

De V90CC Volvo Ocean Race is tevens uitgerust met USB-poorten (type A) voor oplading1 achter in de tunnelconsole en in de bagageruimte.

1. * Optie/accessoire.
  2. 1 Deze poorten lenen zich niet voor weergave van media op een USB-apparaat via het audio- of mediasysteem van de auto. Bij bepaalde vormen van gebruik kunnen beperkingen gelden voor het opladen.