TRANSFORMISANI KARAVAN

Volvo V60

Elegantan, sportski, svestran. Karavan za novu epohu.

Volvo V60 side view when in traffic

Naša vizija porodičnog karavana

S novim Volvom V60 kreirali smo karavan koji će obogatii Vaš život skandinavskom spretnošću, pametnom tehnologijom i bezvremenskim dizajnom. Snažni motori i odabir načina vožnje postavit će Vas u centar doživljaja vožnje i dočarati okruženje u kojem ćete sa zadovoljstvom provoditi vrijeme. Riječ je o automobilu koji je zasnovan na više od 60 godina iskustva i koji je osvojio brojne nagrade u tom segmentu vozila.

VOLVO V60 POGLED OD 360°

Pogled izbliza

Istražite Volvo V60 iznutra i izvana s našim interaktivnim pogledom od 360°.

Volvo V60 inside view 360
TapToExplore
360view Backto360view

Volvo V60 upečatljivosti

Pogledajte sve specifikacije
Odgovorna snaga

Naši sistemi prenosa uspostavljaju pravu ravnotežu između iznimnih performansi i niskih vrijednosti emisija. Modele vrhunskih performansi s motorima T8 Twin Engine odlikuju plug-in hibridni pogoni za vožnju bez emisija.

Život u prelijepom obliku

Unutrašnjost V60 onoliko je svestrana koliko i lijepa, sa sklopivim naslonima zadnjih sjedišta u omjeru 60/40 koje odlikuje funkcija električnog podešavanja iz asortimana dodatne opreme.

Luksuz prostranosti

Uživajte u osjećaju prostranosti u V60. Na raspolaganju je mnoštvo prostora za glavu i noge, a prtljažnik je jedan od naprostranijih prtljažnika u ovom segmentu vozila, sa zapreminom 529 litara i veličinom koja seže do vrha naslonjača zadnjih sjedišta.

Učinite ga svojim

Kreirajte savršen Volvo V60. Odaberite iz širokog asortimana boja, specifikacija i dodatne opreme koji su sasvim usklađeni s Vašim stilom života.

Konfigurišite svoj Volvo

Care by Volvo

Novi način doživljavanja vozila Volvo

Dobro došli u Care by Volvo – pretplatničku uslugu koja Vam nudi novi način doživljavanja vozila Volvo. To je usluga koja će jednostavnim i praktičnim pristupom do vozila temeljno promijeniti Vašu mobilnost. S fiksnim mjesečnim troškom bez doplate možete se pretplatiti na vlastiti model Volvo. Za ostalo ćemo se pobrinuti mi: osiguranje, porezi, održavanje i servisiranje. Usluga je praktična i osigurava Vam bezbrižnost. Riječ je o budućnosti automobilizma koju Vam kompanija Volvo Cars nudi već danas.

Istražite seriju V60

Uporedite pakete opreme
Momentum

PREMIUM

R-Design

SPORTSKI DUH

Inscription

LUKSUZ

SAZNAJTE VIŠE O V60

Poduzmite sljedeći korak

Konfigurišite

Kreirajte Volvo V60 prema vlastitim specifikacijama.

Testna vožnja

Sjednite za volan V60.

Pronađite zastupnika

Pronađite najbližeg zastupnika Volvo Cars.