Serija 90

Bogato opremljen

Volvo S90 D3 A Business

Volvo S90 istovremeno je i luksuzna i nevjerojatno jednostavna limuzina koja oduševljava profinjenim dizajnom, iznimnim materijalima, prirodnim drvenim detaljima i intuitivnom tehnologijom. Donosi jednostavan doživljaj ceste, a s paketom Business S90 bit će kao stvoren za dalja poslovna putovanja.

U ograničenoj ponudi
Vaš već za 91.990 KM

Rezervirajte test vožnju

Bogato opremljen

Volvo V90 D4 A Business

U karavanu V90 sve je napravljeno s razlogom, oblikovano oko Vas. – udobnost, tehnologija i sigurnost potpuno su prilagođeni zahtjevima službenih putovanja. V90 je ideja beskompromisnog luksuza dopunjena promišljenom praktičnosti i velikom prostranošću.

U ograničenoj ponudi
Vaš već za 95.940 KM

Rezervirajte test vožnju

Bogato opremljen

Volvo V90 CC D4 A Adventure

V90 Cross Country sa svojim bogatim paketom opreme odvest će Vas u srce putolovine i omogućiti Vam da doživite divljinu iz potpuno sigurnog i iznimno udobnog utočišta. Odaberite vozilo koje ima sve radi čega ćete poželjeti da Vaš izlet traje zauvijek.

U ograničenoj ponudi
Vaš već za 101.810 KM

Rezervirajte test vožnju
 

  Kombinovana potrošnja goriva: 4,4–7,7 l/100km, emisije CO2: 116–176 g/km. Cijena je sa PDV-om, do registracije i ne uključuje trošak metalik boje i pripreme vozila. Za tipkarske greške ne odgovaramo. Ponuda važi do prodaje zaliha. Slike su simbolične. Više informacija na volvocars.ba ili kod ovlaštenog Volvo partnera.