Dodaci za lakši život

Naš asortiman dodatne opreme je često napravljen imajući na umu održivost i isproban, testiran i prilagođen je vašem Volvu kako bi se osiguralo savršeno pristajanje i funkcionalnost.

Volvo XC60 s držačem za bicikl za nosač tereta.
Volvo XC60 plug-in hibrid s dodatkom kabla za punjenje

Pozitivna energija

Bilo da vam je potreban dodatni kabel za punjenje ili jednostavno torba za odlaganje postojećeg. Otkrijte naše dodatke za punjenje.

Detalj praga gazišta od nehrđajućeg čelika

Unaprijedite svoju igru

Ne samo da naš prag gazišta poboljšava elegantan izgled vašeg automobila, već je i praktičan. Omogućava vam da iskoračite i dosegnete krov radi jednostavnijeg utovara i istovara.

Travel Premier koji je dizajnirala kompanija Volvo, od 430 litara

Napravite mjesta za avanturu

Krovni kovčeg je savršen pratilac za svako putovanje, oslobađajući dodatni prostor u prtljažniku – idealno za prepune vikende izvan kuće.

Žena se igra sa psom na plaži

Zaštitite vozilo

Od prostirki do navlaka za branike. Zaštitite unutrašnjost vašeg Volvo automobila s jednim od naših ekskluzivnih paketa dodataka, dizajniranog da savršeno upotpuni vaš automobil.

Dvije mlade djevojke pored Volvo automobila

Zaštita malih putnika

Od ISOFIX modela za dojenčad do sjedalica za stariju djecu. Naša višedecenijska stručnost se koristi za svako dječje sjedište kako bismo osigurali maksimalnu sigurnost i udobnost, te spremnost da zaštiti vaš najdragocjeniji teret. A pošto znamo kakvi su mališani, naša sjedišta su presvučena prozračnom vunenom tkaninom koja se lako skida i pere u mašini.

Pas u Volvo dodatku za pseća vrata

Najbolji prijatelj automobila

Nema više puštanja pasa van. Jedinstveno dizajnirana da odgovaraju prtljažniku vašeg automobila, naša vrata za pse kombinuju zaštitnu rešetku i pregradu kako bi krzneni prijatelji bili sigurni na putu.

Torba za kablove za punjenje

Ostanite glavni

Nema boljeg osjećaja od dolaska do potpuno napunjenog automobila. Naša elegantna torba za kablove za punjenje predstavlja savršen dom za jednostavno skladištenje, održavajući vašu unutrašnjost čistom i bez prljavštine.

Istražite kolekciju

Istražite naš cijeli asortiman vrhunske dodatne opreme – dizajnirane da život s vašim Volvo automobilom učini jednostavnijim, sigurnijim i praktičnijim.

Dijete koje sjedi u Volvo dječjem sjedištu i gleda van

Dječja sigurnost

Volvo Cars je uvijek bio na čelu inovacija u oblasti sigurnosti djece. Naš pristup je zasnovan na istraživanju sigurnosti u stvarnom životu i dobrom razumijevanju i vas i potreba vašeg djeteta.