KONCEPTI

Pogled u budućnost

Sljedeći korak na našem putovanju počinje s konceptima.

360c parkiran iza kuće s otvorenim vratima suvozača.

Sljedeća generacija

U kompaniji Volvo na koncepte gledamo kao na prozor u budućnost, oni pokazuju smjer u kojem razmišljamo i gdje idemo dalje.

Slika bočnog prikaza modela Volvo 360c u studiju

360c

Istražite budućnost putovanja s modelom 360c, autonomnim, električnim rješenjem za putovanja, osmišljenim prema vašim ličnim potrebama, uz bezbjednost i održivost na umu.

Interijer našeg koncepta s doživljajem za više čula u unutrašnjosti automobila, panoramski pogled na nebo kroz šumu na stropu automobila

Ambijent unutrašnjosti

Jedinstveni doživljaj za više čula u unutrašnjosti automobila. Oslanjajući se na skandinavsko naslijeđe uz korištenje napredne tehnologije, stvorili smo novu generaciju švedskog luksuza.

Volvo Concept XC se kreće autoputem s planinama u pozadini.

Concept XC Coupe

Sofisticirane mogućnosti za novu generaciju avantura. Inspirisan modernom visokotehnološkom sportskom opremom, progresivnog dizajna i prilagodljive unutrašnjosti.

Volvo Concept Estate se kreće putem s drvoredom

Concept Estate

Koncept koji redefiniše karavane prilagođene novoj generaciji, stapajući klasične Volvo detalje sa smjelim, savremenim linijama, uz jednostavnost skandinavskog dizajna.

Volvo Concept Coupe se kreće niz gradsku ulicu

Concept Coupe

Izraz samouvjerenog novog dizajnerskog stila kompanije Volvo Cars. Divna mješavina minimalizma i posvećivanja pažnje detaljima, inspirisan našim nasljeđem, ali pogleda uprtog u budućnost.

Volvo Concept 40.1 i 40.2 – mali, urbani koncepti

Concept 40.1 i 40.2

Naša vizija manjih automobila energičnog dizajna i urbanog karaktera svojom mladalačkom notom ih izdvaja od ostalih, bez ikakvog truda.