Volvo On Call

Sdílení dat u služby Volvo On Call

Aktualizováno 11/10/2020

Sdílení dat u služby Volvo On Call

Sdílení dat u služby Volvo On Call je standardně aktivováno. To znamená, že nemusíte sdílení dat pro tuto službu při nákupu nového vozu nebo, například, při továrním resetování, aktivovat sami.

Sdílení dat pro službu Volvo On Call můžete sami deaktivovat. Většina funkcí služby Volvo On Call vyžaduje k tomu, abyste je mohli používat, sdílení dat. Pokud jste propojili svůj vůz s aplikací Volvo On Call a funkce sdílení dat je pro tuto službu deaktivována, v aplikaci se zobrazí zpráva.

Nastavení sdílení dat je standardně aktivováno pouze pro vaše služby Volvo On Call. Sdílení dat pro další online služby a stahované aplikace bude nadále deaktivováno a pokud byste je chtěli používat, musíte sdílení dat aktivovat.


Pomohlo to?