Artikelversion 2024.115.0

Meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred for Volvo Cars-app

Træder i kraft den:

Udgivet den:

Dette dokument omhandler, hvordan Volvo Cars (ifølge nedenstående definition), og nogle gange andre enheder, behandler dine personoplysninger, når du bruger Volvo Cars-mobilapplikationen (i det følgende "Volvo Cars-app"), som sørger for forbindelsen til dit Volvo-køretøj.

Volvo Cars-appen byder på flere funktioner, som indebærer forskellige typer behandling af personoplysninger, som er beskrevet nedenfor. Alt afhængigt af dit marked og den type abonnement, du har, kan disse funktioner opsummeres som følger:

  • Volvo Cars-tjenesterne – dette omfatter de aspekter, som er nævnt under afsnit 2.1 (Når du anvender Volvo Cars-appen), 2.2 (Dit abonnement), 2.3 (Volvo Cars-fjerntjenester til køretøjer), 2.4 (Kørebog), 2.5 (Digital nøgle), 2.8 (Offentlig opladning), 2.9 (Når du kommer i kontakt med os), 2.10 (Markedsføringskommunikation og undersøgelser), 2.11 (Appanalyser), 2.12 (Forskning og udvikling) nedenfor.
  • Merværditjenester leveret i samarbejde med detailhandlere – såsom 2.6 (Digital servicebestilling) og 2.7 (Pick-up & Delivery Service).

Nedenfor kan du finde information om:

1. Hvem der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger

Ansvaret for behandlingen af dine personoplysninger i Volvo Cars-appen er opdelt i henhold til nedenstående:

  • Enheden, som er ansvarlig for den primære behandling af personoplysninger i forbindelse med Dit abonnement, Volvo Cars-fjerntjenester til køretøjer, Kørebog, Digital nøgle, Offentlig opladning, Appanalyser samt Forskning og udvikling, er Volvo Car Corporation, med hjemsted på adressen Assar Gabrielssons Väg, SE-405 31, Göteborg, Sverige, selskabsregistreringsnummer 556074-3089, i det følgende benævnt "Volvo Cars".
  • De enheder, der er fælles ansvarlige for behandlingen af personoplysninger, når du kommer i kontakt med os, samt for markedsføringskommunikation, er:
    • Volvo Car Corporation og
    • Volvo Car Denmark A/S, selskabsregistreringsnummer 14 54 07 33, med hjemsted på adressen Vandtårnsvej 62, 2860 Søborg, Danmark.
  • Den forhandlertjeneste, der er bestilt gennem Volvo Cars-appen (Digital servicebestilling og Pick-up & Delivery Service), udføres i fællesskab som fælles ansvarlige af Volvo Cars, det nationale salgsselskab, og Volvo Cars-forhandleren, hvor du har anmodet om forhandlertjenesten (i det følgende "Volvo-forhandler" eller "forhandler").

2. Indsamlede personoplysninger, hvorfor og hvor længe

Som tidligere nævnt hører der en række forskellige funktioner med til Volvo Cars-appen, alt afhængigt af din bilmodel og dit marked – nogle af nedenstående funktioner er muligvis ikke relevante for dig.

2.1 Når du anvender Volvo Cars-appen

Når du anvender Volvo Cars-appen, indsamler vi automatisk data om din brug af Volvo Cars-appen med henblik på at overvåge dens funktion og udføre fejlfindingstiltag, når det er nødvendigt. For at gøre dette anvender vi oplysninger såsom enhedsoplysninger (f.eks. enhedsproducent, appinstallations-id), generelle køretøjsoplysninger (f.eks. køretøjsmodel og -type, år, brugsland) og brugsdata (f.eks. klik, visninger og potentielle problemer eller fejl). Denne behandling er nødvendig for vores legitime interesse i at levere en sikker og funktionel Volvo Cars-app til dig. De oplysninger, som anvendes til dette formål, opbevares i 30 dage fra indsamlingen.

2.2 Dit abonnement

Hvis du har abonnement på Volvo Cars-fjerntjenester til køretøjer eller andre opkoblede tjenester fra Volvo, kan du få mulighed for at forny denne tjeneste i Volvo Cars-appen. Når du tilmelder dig eller forlænger et eksisterende abonnement, og for at vi kan administrere dit abonnement, behandler vi dine identifikatorer (såsom for- og efternavn, telefonnummer, e-mailadresse og VIN) samt din købsstatus og historik. Formålet med vores behandling er at administrere og overvåge dit køb (fra køb til levering) inklusive eventuelt nødvendig kontakt med myndighederne med henblik på officiel rapportering, administration af din anmodning om relaterede tjenester, opfølgning på leveringen, samt for at kommunikere opdateringer relateret til de tjenester, du har købt. Vi bruger en tredjeparts betalingsudbyder til at behandle dine betalinger, og dette er en separat behandling af dine personoplysninger af dem; du kan læse mere om privatlivspraksis for vores betalingsbehandler i afsnit 3 nedenfor.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger i forbindelse med abonnementer er, at denne behandling er nødvendig for opfyldelsen af vores kontrakt med dig.

Vi opbevarer dine personoplysninger i halvfems (90) dage, efter at dit sidste abonnement er udløbet, så tjenesten kan fortsætte, hvis du vælger at abonnere igen, eller så du kan få adgang til fakturaer eller kvitteringer. Derudover arkiverer vi data vedrørende dit køb i ti (10) år for at overholde regnskabs- og finansiel rapporteringslovgivning – dette er en juridisk forpligtelse.

2.3 Volvo Cars-fjerntjenester til køretøjer

Vi indsamler identifikatorer (såsom dit for- og efternavn, telefonnummer, Volvo ID (e-mailadresse, stelnummer – "VIN", unik enhedsidentifikator og token til push-meddelelser) og købshistorik (ejerskabsperiode, eventuelle abonnementstjenester, du er tilmeldt, og modellen og årgangen på din bil og tilsvarende køretøjsspecifikationer).

Vi bruger disse data til at levere Volvo Cars-fjerntjenester for køretøjer, herunder muligheden for at fjernbetjene din bil (f.eks. forklimatisering, oplåsning/låsning af døre, fjernstart/stop af motoren, aktuel udetemperatur, modtage tyverialarmmeldinger), visning af status for din bil (f.eks. brændstofstand, forrudesprinklerniveauer, bremsevæskeniveauer, dørlåsestatus, dæktryk- eller vedligeholdelsesadvarsler, hybridbatteristatus eller andre bilstatusindikatorer).

Vi bruger også disse informationer til at sende dig push-meddelelser inden for Volvo Cars-appen vedrørende forestående vedligeholdelse og service på din bil. Ved hybrid- og fuldelektriske biler lagrer vi opladested for at være i stand til at tilbyde en bekvem måde at planlægge opladningen. Vi indsamler dine oplysninger om køretøjsplacering samt, hvis du tillader det, din mobilenheds placering, så du kan bruge kortfunktionaliteterne i Volvo Cars-appen, og for at vise dig din position i forhold til din Volvo på kortet.

Når du ikke specifikt bliver spurgt, om du accepterer databehandling, er årsagen til, at vi behandler disse data, at kunne opfylde vores kontrakt med dig.

Hvis du - igennem dine mobilindstillinger - du giver os adgang til dine positionsdata, kalendere og kontakter, vil vi behandle disse data for at levere en nem måde for dig at sende placeringen af et interessepunkt fra din telefon til bilen på grundlag af din kontaktlister, kalenderbegivenheder eller søgeresultater. Retsgrundlaget for denne behandling er dit samtykke.

Når dit Volvo Cars-abonnement udløber, slettes alle oplysninger tilknyttet denne tjeneste, herunder dine personoplysninger, efter halvfems (90) dage. Bemærk, at Volvo Cars-abonnementet følger bilen. Ved eventuelt ejerskifte er du som sælger derfor ansvarlig for at fjerne bilens tilknytning til Volvo Cars-appen og få dataene slettet. Dette gælder også for registreret primærchauffør i tilfælde af biludlejning. Følg dette link for anvisninger.

2.4 Kørebog

Kørebogen logger automatisk alle dine køreture. Det er praktisk, hvis du eksempelvis vil holde styr på dit kørselsfradrag. Kørebogen skal aktiveres af dig, da dataene ellers ikke indsamles.

Hvis du aktiverer Kørebogen, indsamler vi dine identifikatorer såsom for- og efternavn, telefonnummer og e-mailadresse, din bils stelnummer og placering samt øvrig information relateret til køreturen såsom dine ruter, tid, afstand, brændstof- og/eller elforbrug og kilometertal. Afhængigt af din køretøjsmodel indsamles kun start- og slutposition eller hele ruten.

Vi behandler disse data på grundlag af dit samtykke.

Dataene i Kørebogen opbevares som regel i op til 400 dage, afhængigt af bilmodellen. Du kan når som helst deaktivere Kørebogen, så standser indsamlingen af data. Dette vil dog ikke udløse sletning af de tidligere indsamlede oplysninger.

2.5 Digital nøgle

Digital nøgle kan erstatte den konventionelle bilnøgle fuldt ud og gør dig i stand til nemt at låse, oplåse eller starte dit køretøj med din smartphone eller dit smartwatch. Derudover kan du også dele din nøgle med yderligere brugere gennem forskellige digitale kanaler.

Digital nøgle kræver kun netværksforbindelse under den indledende engangsopsætning, til deling af nøgler eller tilbagekaldelse af nøgler. Når nøglen er sat op, vil den fungere via Bluetooth, nærfeltskommunikation (NFC) og ultrabredbåndsteknologi (UWB). Under opsætningen føjes din nøgle til din wallet-app i din smartenhed. Fra din wallet-app kan du dele din nøgle gennem beskedapps, e-mail eller via Airdrop®. Du kan nemt tilbagekalde nøgler, du har delt, enten gennem wallet-appen eller i køretøjets infotainmentsystem.

Følgende data behandles ved brug af digital nøgle:

  • Stelnummer (VIN)
  • Køretøjsoplysninger
  • Køretøjsstatus
  • Volvo ID
  • Kaldenavn

Retsgrundlaget for vores behandling af ovennævnte data er opfyldelse af kontrakten.

Vi opbevarer dine data, så længe du har en gyldig kontrakt.

2.6 Digital servicebestilling

Volvo Cars-appen gør det muligt for dig at bestille forskellige tjenester til din bil hos udvalgte forhandlere. Når du gør dette, udføres behandlingen af personoplysninger, der er involveret i denne bestilling (som forklaret nedenfor), fælles af Volvo Cars, det nationale salgsselskab og den valgte Volvo Cars-forhandler.

Når du bestiller en tjeneste gennem Volvo Cars-appen, indsamler Volvo Cars:

  • dine identifikatorer (såsom for- og efternavn, telefonnummer, e-mailadresse)
  • afhængigt af den tjeneste, der anmodes om, oplysninger relateret til bilen såsom køretøjsidentitet, nummerplade, fejlkoder, advarsler, kilometerstand, væskestande, samt din egen beskrivelse af formålet med tidsbestillingen (hvis relevant), som vil blive delt med det nationale salgsselskab og den forhandler, som udfører den tjeneste, du anmoder om (som kan være service-/reparationsværksted, lakeringsværksted, bilistandsættelsesspecialister og billogistiktjenester).

Disse oplysninger vil blive anvendt til at bestille tjenesten, organisere udførelsen, kontakte dig vedrørende forhold relateret til den bestilte tjeneste eller som direkte konsekvens af din brug af tjenesten såsom at sende bekræftelser og meddelelser. Disse data behandles for at udføre den bestilling, du anmoder om (med andre ord er vores retsgrundlag for denne behandling din kontrakt med os).

Bestillingsdetaljer (tid og placering for den aftale, der anmodes om, anvendt kontaktkanal, bestillingsstatus, bestillingsindhold) vil blive gemt i systemlogfiler med henblik på at løse fejl, som måtte opstå i systemet. Bestillingsdetaljerne vil også blive behandlet til analyse og evaluering af tjenesten. Denne behandling udføres af Volvo Cars, og retsgrundlaget for databehandlingen er vores legitime interesse i at udføre disse aktiviteter. Vi vil opbevare dine servicerelaterede persondata i op til to (2) fra sidste gang, du benyttede tjenesten. Derudover vil vi arkivere anonymiserede bestillingsdetaljer i systemlogfiler i fem (5) år af statistiske hensyn.

Derudover er Volvo-servicepartneren, som leverer tjenesten, underlagt forskellige krav om opbevaring og dokumentation og kan også være forpligtet ved lov til at videregive personoplysninger til myndighederne. Disse oplysninger kan findes i servicepartnerens politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

2.7 Pick-up & Delivery Service

Volvo Cars-appen gør det muligt for dig at bestille Pick-up & Delivery Service. Når du gør dette, udføres behandlingen af personoplysninger, der er involveret i denne bestilling (som forklaret nedenfor), fælles af Volvo Cars, det nationale salgsselskab og den Volvo Cars-forhandler, der udfører tjenesten.

Hvis du bruger Pick-up & Delivery Service, behandles følgende oplysninger om dig: din afhentnings- og leveringshistorik – for at få at vide, hvilke tjenester der er afsluttet; kørekort og forsikringsoplysninger – hvis du bruger en lånebil; nummerplade og VIN-nummer – som er nødvendigt for at identificere køretøjet; afhentnings- og/eller afleveringsadresse – som er nødvendigt for at levere tjenesten; afhentnings- og/eller afleveringsnoter indsat af dig (hvis nogen); IP-adresse. Når vi sender push-meddelelser med statusopdateringerne til tjenesten, bruger vi følgende datakategorier til at holde styr på de sendte meddelelser: unik enhedsidentifikator; push-meddelelsestoken; titel og brødtekst for push-meddelelse; IP-adresse. Denne behandling er baseret på opfyldelse af en kontrakt, som du er del af.

Hvis du giver feedback efter udførelsen af tjenesten, indsamler vi dit navn, din vurdering og de leverede kommentarer. Retsgrundlaget for databehandlingen er at forfølge vores legitime interesser i løbende at forbedre den tjeneste, vi leverer til kunden. Derudover er det kundens beslutning, om der skal gives feedback.

Kvaliteten af din tjeneste er afgørende, og da der kan opstå problemer med ansvar vedrørende påståede skader på bilen, opbevarer vi billeder af bilen, sammen med tidsstempler og sted, i vores interesse for at forsvare vores (og vores partneres og de i tjenesten involverede chaufførers) rettigheder og interesser. Retsgrundlaget for databehandlingen er at forfølge vores legitime interesse i, at vi i tilfælde af skader vil afklare så enkelt som muligt, om skaden er forårsaget af chauffører under udførelsen af tjenesten.

Vi opbevarer dine data relateret til tjenesten op til tre (3) år fra sidste gang, vi brugte tjenesten, medmindre der opstår tvister – i så fald opbevarer vi de nødvendige data, så længe det er nødvendigt for at forsvare vores rettigheder. Derudover vil vi arkivere anonymiserede bestillingsdetaljer i systemlogfiler i fem (5) år af statistiske hensyn.

Derudover er Volvo-servicepartneren, som leverer tjenesten, underlagt forskellige krav om opbevaring og dokumentation og kan også være forpligtet ved lov til at videregive personoplysninger til myndighederne. Disse oplysninger kan findes i servicepartnerens politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

2.8 Offentlig opladning

Volvo Cars-appen er integreret med Digital Charging Solutions (DCS) for at gøre det nemt for førere at oplade deres elbiler. Når du anvender denne tjeneste, behandler vi følgende personoplysninger for at opfylde den kontrakt, du har underskrevet:

  • Kontaktoplysninger
  • Volvo ID
  • Køretøjsoplysninger
  • DCS-ladekort-ID
  • Data om køretøjsposition - for at hjælpe med at finde en ladestation i nærheden af dig
  • Finansielle oplysninger

For at præsentere sessionsoplysninger for og fakturering af den offentlige opladningstjeneste behandler vi de yderligere oplysninger, som modtages fra DCS:

  • Opladningssessions-ID
  • Starttid for opladningssession
  • Varighed af opladningssession
  • Pris på opladningssession
  • Tilføjet energi under opladningssession
  • Stiktype på opladningssession
  • Navn på ladepunktsoperatør

Digital Charging Solutions (DCS) GmbH, et selskab registreret i Tyskland, med hjemsted på adressen Rosenstraße 18-19, 10178 Berlin, Tyskland med selskabsregistreringsnummer 211155 B, handler som separat dataansvarlig ved levering af opladningstjenesten til dig. Dataene relateret til offentlig opladning opbevares, lige så længe du er bruger af Volvo Cars-appen, og i en ekstra periode på et (1) år.

2.9 Når du kommer i kontakt med os

Når du bruger kontaktmulighederne i Volvo Cars-appen, vil vi behandle dine personlige identifikatorer, som er relevante for den kanal, du bruger (såsom for- og efternavn, telefonnummer/e-mailadresse, VIN, unik enhedsidentifikator og push-meddelelsestoken) samt alle oplysninger, du leverer i forbindelse med din forespørgsel. Vi gør dette i henhold til den legitime interesse i at administrere din anmodning.

Hvis dit spørgsmål vedrører vores offentlige opladningstjeneste, som leveres af DCS, kan vi desuden behandle de personoplysninger, som er angivet i afsnit 2.8 ovenfor.

Data relateret til dine anmodninger opbevares i tre (3) år fra modtagelsen af din forespørgsel.

2.10 Markedsføringskommunikation og undersøgelser

Via Volvo Cars-appen kan du modtage markedsføringskommunikation i forbindelse med Volvo Cars-produkterne, hvis du har givet samtykke til det. Derefter behandler vi dine identifikatorer (såsom for- og efternavn, telefonnummer, e-mailadresse), din køretøjsspecifikation (såsom model, motor, VIN), Volvo ID, enheds-ID og abonnementoplysninger.

Retsgrundlaget for dette er dit samtykke. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er behandlingen af dine data begrænset til en undertrykkelsesliste for at sikre, at du ikke modtager marketingkommunikation ved en fejl.

Gennem din Volvo Cars-app kan du også modtage undersøgelser om vores produkter og tjenester. Vi behandler de samme oplysninger som ovenfor, på baggrund af vores legitime interesse i at forbedre vores tjenester. Disse oplysninger behandles, indtil du fravælger det.

2.11 Appanalyser

Vi måler, hvordan du anvender Volvo Cars-appen og relaterede tjenester, for at få bedre indblik i brugeradfærd, forbedre Volvo Cars-appens anvendelighed og pålidelighed og reducere fejlfunktioner for appen, samt for at få indblik i, hvordan vores tjenester anvendes, med henblik på løbende forbedring.

Dette gøres ved at behandle brugeridentifikatorer (såsom cookie-identifikator, IP-adresse, enhedsoplysninger, Volvo ID, land, hvor du tilgår Volvo Cars-appen, dit operativsystem), stelnummer (VIN), køretøjets forbindelsesstatus, samt brugsdata (såsom klik i appen, anvendte funktioner, viste sider og potentielle problemer eller fejl).

For at gøre dette støtter vi os til tjenesteudbydere, som giver os indblik i, hvordan du anvender Volvo Cars-appen. Se afsnit 3 nedenfor for information om deling og videregivelse af personoplysninger.

Retsgrundlaget for denne databehandling er dit samtykke. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at ændre dine præferencer i din profil i Volvo Cars-appen, under afsnittet "Indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger".

Som en hovedregel opbevares disse data i fjorten (14) måneder fra indsamlingen. I nogle tilfælde opbevares identifikatorer for appforekomster under hele levetiden for Volvo Cars-appen på din enhed.

2.12 Forskning og udvikling

Til forskning og udvikling for at øge indsigten i, hvordan vi kan forbedre vores produkter og tjenester, og hvilke nye vi skal udvikle, benytter vi en datadrevet tilgang og inddrager oplysninger om køretøj (såsom VIN), produkt (såsom brug af Volvo Cars-appen), kunde (såsom Volvo ID) og salg (såsom sælgende eller serviceydende forhandler) til at bestemme retningen for udviklingen af vores produkter og tjenester. Behandlingen dækker en bred vifte af analyser, modellering og research, som udføres af vores analytikere og datateknikere.

Retsgrundlaget for denne behandling er vores legitime interesse. Hvor det er muligt, vil vi begrænse analyser til anonymiserede eller pseudonymiserede data. Behandlingen omfatter ikke nogen automatiseret beslutning, der vedrører dig.

Vi opbevarer disse data i 10 (10) år.

3. Deling af dine personoplysninger

Vi deler oplysninger med forskellige organisationer for at drive vores forretningsvirksomhed, for at opretholde vores relation med dig og for at levere produkter og tjenester til dig. Vi beskriver disse situationer nedenfor.

I tilfælde, hvor vi henviser til disse organisationer som vores "leverandører", "behandlere" eller "underbehandlere", er hver af disse organisationer kontraktligt afskåret fra at bruge dine personoplysninger til andre formål end til at levere tjenester til os eller på vores vegne, som instrueret af os. I hvert tilfælde deler vi kun de personoplysninger, vi dømmer nødvendige for at opnå det pågældende formål.

Behandlere

Vores kategorier af behandlere, der understøtter levering af Volvo Cars-appen, er:

  • Udbyder af cloud-tilslutning
  • Datahosting
  • Pushmeddelelser
  • Distribution af e-mails
  • Chatfunktionalitet og håndtering af kundepleje
  • Analyseindblik og statistik
  • Udvalgte Volvo Cars-forhandlere af digital servicebestilling og Pick-up & Delivery Service
  • Udbyder af fakturahåndtering til abonnement

I nogle af disse situationer indebærer brugen af behandlere begrænset overførsel af personoplysninger uden for EU. Vi har truffet forholdsregler for, at sådanne overførsler er begrænset til det nødvendige minimum og kun involverer data, der ikke direkte kan identificere dig og dermed udgør en meget lav risiko i tilfælde af uautoriseret videregivelse.

Deling med andre medlemmer af Volvo Car Group

Oplysninger nævnt i afsnit 2.2 deles med vores nationale salgsselskab i det land, hvor oplysningerne stammer fra, til følgende formål:

  • Vurdering af forhandlerpræstationer
  • Kundepleje
  • Marketingsegmentering
  • Vurdering af abonnementsforlængelser og reaktiveringer

Deling med andre tredjeparter (separate ansvarlige)

Vi behandler betalinger igennem tredjeparter, som indsamler betalingsdata direkte fra dig, og som ikke deler dem med os:

4. Dine rettigheder og styringsmuligheder

Du har særlige rettigheder vedrørende de personoplysninger, vi behandler om dig. Rettighederne kan variere afhængigt af, hvilket jurisdiktionsområde du befinder dig i, og behandlingens art. Dine rettigheder vedrører generelt muligheden for at:

  • trække dit samtykke tilbage
  • gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger
  • bede om en kopi af de oplysninger, vi ligger inde med om dig (kaldes den registreredes indsigtsret)
  • bede om, at oplysningerne overføres til en anden enhed (kaldes dataportabilitet)
  • bede om at få oplysningerne berigtiget eller begrænset
  • bede om at få oplysningerne slettet (kaldes retten til at blive glemt)

Som nævnt er disse rettigheder ikke absolutte, og i nogle tilfælde begrænser databeskyttelseslovgivningen deres anvendelse. Hvis dette er tilfældet for en anmodning, du rejser over for os, vil vi altid forklare, hvorfor vi ikke kan efterkomme din anmodning.

Hvis du gerne vil indgive en anmodning om rettigheder, kan du kontakte os ved at udfylde denne blanket. Vi beder dig om at anvende blanketten, da den indeholder de oplysninger, vi har brug for til at bekræfte din identitet og behandle din anmodning på effektiv vis. Hvis du imidlertid foretrækker ikke at anvende blanketten, er du altid velkommen til at kontakte os og indgive din anmodning ved hjælp af kontaktoplysningerne i næste afsnit.

Du har også ret til at indgive en klage til din lokale datatilsynsmyndighed, hvis du har forbehold over for, hvordan vi anvender dine personoplysninger. Vi vil imidlertid sætte pris på, at du kontakter os og deler dine forbehold direkte med os først for at give os mulighed for at forsøge at bilægge dem sammen. Du kan finde vores kontaktoplysninger nedenfor.

5. Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi anvender dine personoplysninger, kan du kontakte os på dataprotection@volvocars.com eller Volvo Car Corporations databeskyttelsesansvarlige som følger:

Postadresse: Volvo Car Corporation, att.: The Data Protection Officer, dep 50099, VAK, 405 31 Göteborg, Sverige.

E-mail: globdpo@volvocars.com

6. Opdateringer af denne meddelelse

Vi udvikler konstant vores produkter og tjenester og vil revidere og opdatere denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred som følge heraf. Som sådan opfordrer vi dig til at læse denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred jævnligt. Datoen øverst i denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred fortæller dig, hvornår den sidst er blevet opdateret. Vi vil behandle dine personoplysninger på en måde, der er i overensstemmelse med den meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred, under hvilken de blev indsamlet, medmindre vi har dit samtykke til at behandle dem på anden vis.