Reduceret alarmniveau*

Reduceret alarmniveau afbryder visse typer alarmsensorer, så alarmen ikke aktiveres ved en fejl, fx under overfart på en bilfærge.

Alarmens bevægelses- og hældningssensorer slukker, når reduceret alarmniveau er aktiveret. Alarmen reagerer så ikke på bevægelser inde i bilen, eller hvis bilens hældning forandres.

Funktionen kan aktiveres via midterdisplayet, når bilen er låst op.

Reduceret alarmniveau afbrydes efter hver anvendelse og skal derefter aktiveres på ny.

Aktivere reduceret alarmniveau på bilens midterdisplay

Vælg iCup-2037-Settings symbol.
Vælg Indstillinger.
Aktivere Nedsat alarmtilstand.

Funktionen er aktiv, til bilen køres og skal derefter aktiveres på ny.

Reduceret alarmniveau kan også slås fra i indstillingsmenuen.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.

Relaterede dokumenter