Batterianvendelse

Styr batteriets ladeniveau under kørslen ved hjælp af Venteposition og Opladning.

Venteposition og Opladning er tilgængelige i alle køretilstande. Funktionerne afbrydes, hvis køretilstanden Pure aktiveres.

Venteposition

P5P6-22w22-iCup-HYB-Hold in driver display

Når Venteposition er aktiveret, bevares opladningen i hybridbatteriet og kan i stedet anvendes på et senere tidspunkt, f.eks. ved kørsel i bytrafik.

Bilen fungerer som med normal hybriddrift med afladet batteri, hvor bilen ud over genbrug af f.eks. bremsegenereret energi starter forbrændingsmotoren hyppigere for at bibeholde batteriets opladningsniveau.

Note

Batteriniveauet kan påvirkes ved brug af Venteposition, hvis bilen f.eks. er tungt lastet, har udstyr koblet til trækkrogen eller kører op ad en lang bakke.

Opladning

P5P6-22w22-iCup-HYB-Charge in driver display

Når Opladning er aktiveret, oplades hybridbatteriet ved hjælp af forbrændingsmotoren for at få en udvidet eldrift på et senere tidspunkt.

Aktivere Venteposition eller Opladning

Aktivér via midterdisplayet.
Tryk på iCup-2037-Settings symbol.
Vælg Kørsel.
Aktivér den ønskede funktion, ved siden af Batteriforbrug.
P5P6-22w22-iCup-HYB-Smart in driver display

I køretilstand Hybrid med batterianvendelse sat til Automatisk kan der anvendes smart energifordeling ved hjælp af Google Maps for at føre bilen på en så energieffektiv måde som muligt over hele kørestrækningen.