Symboler og meddelelser på førerdisplay angående hybriddrift

En række symboler og meddelelser vedrørende hybriddrift kan blive vist på førerdisplayet. De kan også blive vist i kombination med generelle kontrol- og advarselssymboler. De slukkes, når problemerne er afhjulpet.
SymbolMeddelelse / beskedBetydning
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
Kør til værksted 12 V-batteri ladefejl Service presserendeFejl på 12 V-batteriet. Kontakt et værksted1 for kontrol af batteriet så hurtigt som muligt.
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
Stop sikkert Kritisk ladefejl for 12 V-batteriFejl på 12 V-batteriet. Stands bilen snarest og kontakt et værksted1 for kontrol af batteriet.
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
12 V-batteri sikringsfejl Service påkrævetFejl på 12 V-batteriet. Kontakt et værksted1 for kontrol af funktionen så hurtigt som muligt.
iCup-P5-2122- Symbol Hybrid Battery information
Stop sikkert HV-batteri for varmtTemperaturen i hybridbatteriet synes at stige unormalt. Stands bilen og sluk for motoren. Vent mindst fem minutter, før du kører videre. Ring til et værksted1, eller kontroller udefra, at alt synes normalt, før du kører videre.
P5P6-2037-iCup-Reduced speed limit warning symbol
Reduceret ydelse Bilens maksimumhastighed begrænsetBatteriet er ikke opladet tilstrækkeligt til højere hastigheder. Oplad batteriet så snart som muligt.
P5P6-2037-iCup-System malfunction symbol
Fremdriftssystem Hård adfærd ved lav hastighed Ok at anvende bilenHybridsystemet fungerer ikke, som det skal. Kontakt et værksted1 for kontrol af funktionen så snart som muligt.
iCup-P5-2122-Symbol- Charging cable
Fjern ladekablet inden startVises, når føreren forsøger at starte bilen, og ladekablet er sat i bilen. Afbryd ladekablet, og luk ladedækslet.
  1. 1 Et autoriseret Volvo-værksted anbefales.